Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Køleanlæg i alle størrelser

Vojens Køleteknik er din landsdækkende kølemontør, og vi kan hjælpe dig med både installation og reparation af køleanlæg. Vi har stor erfaring som montør, og leverer i dag løsninger til de største supermarkeder herhjemme, hvilke tæller Dansk Supermarked (Bilka/Føtex), Coop, Rema 1000 og Netto. Samtidig har vi også hjulpet mange skoler, restauranter og hoteller med at installere køleanlæg, og vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Vi klarer alle opgaver inden for køleanlæg

Der findes mange forskellige størrelser og modeller af køleanlæg, og vi rådgiver og vejleder dig gerne til, hvilke anlæg der vil passe dine behov bedst. Gennem de seneste 8 år har vi fået stor erfaring med CO2-anlæg, hvor der er en lang række fordele.

Du oplever lave installation- og driftsomkostninger, lave serviceomkostninger, lavt energiforbrug samt eliminering af vandkredse. Derudover skåner du også miljøet med et 100 % miljøvenligt anlæg. Med et CO2 venligt køleanlæg vil du også opleve et lavt støjniveau, hvor der heller ingen krav er til zoneklassificeringen. Der er også kun et enkelt kølemiddel, og alt i alt kan vi ikke levere bedre løsninger end det kvalitetsbevidste CO2 køleanlæg.

Køleanlægget findes i mange forskellige størrelser, og vi kan yde service i høj kvalitet på dette, samt alle andre køleanlæg. Der er ingen opgaver inden for køleteknik, som vi ikke kan hjælpe dig med.

Få et godt tilbud

Skal vi hjælpe dig med installation eller reparation af et køleanlæg? Ved at kontakte os på telefon 74 54 21 76 eller e-mail salg@voko.dk kan vi sammen lave en aftale, hvor vi kører ud til dig. Vi kører ud til hele landet, og vi ser ikke nogen opgaver værende hverken for store eller for små til, at vi vil hjælpe med dem.

Kontakt os

​Når du sender os en mail via denne formular. Så ringer vi dig op, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Vojens Køleteknik A/S

CVR: 18411180

adresse

Tingvejen 42D
​6500 Vojens

kontakt

Telefon: 74 54 21 76

E-mail: salg@voko.dk