Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kølerum til din virksomhed

Hos Vojens Køleteknik A/S har vi mange års erfaring som kølemontør, og dertil har vi hjulpet mange supermarkeder, restauranter etc. med at få monteret et kølerum, så de kan holde deres varer kolde eller på frost. Vi har erfaring med alle størrelser af virksomheder, og har derfor mulighed for at hjælpe dig, hvad end du har brug for et stort eller mindre kølerum.

Høj kvalitet af kølerum

Vi er stolte leverandører af kølerum til det danske erhvervsliv, og vi kører rundt til virksomheder i hele landet, og hjælper med at få monteret de helt rette køle- eller frostrum. Det er vigtigt, at du altid vælger en autoriseret kølemontør, når du skal have installeret et kølerum, uanset om der er tale om en restaurant, et hotel, en skole eller et supermarked. Et køle- eller frostrum skal være af højeste kvalitet, da det skal stå tændt alle døgnets 24 timer, og derfor har vi naturligvis også en døgnvagt, som du kan kontakte 365 dage om året. Dertil tilbyder vi også overvågning af butikker via Adap-Kool fra Danfoss.

Service og reparation er også en del af vores ekspertise, og vi kan hjælpe dig med, at foretage service og eftersyn af dine anlæg.

Kontakt os

Har du brug for en dygtig kølemontør, som kan hjælpe dig med at montere og installere et kølerum, så er vi de helt rette at kontakte. Fang os på telefon 74 54 21 76 eller på e-mail salg@voko.dk, så kører vi gerne ud til dig, og giver vores vurdering af, hvilke anlæg der vil passe bedst til dit behov. Vi leverer kun kvalitet og god kundeservice, og ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

​Når du sender os en mail via denne formular. Så ringer vi dig op, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Vojens Køleteknik A/S

CVR: 18411180

adresse

Tingvejen 42D
​6500 Vojens

kontakt

Telefon: 74 54 21 76

E-mail: salg@voko.dk