Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kølefirma til hele landet

Vi er dit lokale kølefirma. Vi yder service til hele landet, og har stor erfaring med alle former for opgaver i forbindelse med køleteknik. Som kølefirma yder vi kvalitetsløsninger i mange forskellige størrelser, og kan derfor hjælpe dig, hvad end du ringer som stor-, mellemstor- eller mindre virksomhed. Vi har hjulpet en lang række forskellige skoler, institutioner, hoteller, restauranter og supermarkeder, og vi kan også blive dit næste kølefirma.

Vi er dit lokale kølefirma

Køleteknik er et vigtigt felt inden for mange brancher, og derfor gør vi også meget for, altid at levere opgaver til perfektion. Dertil har vi naturligvis en døgnvagt, som du kan kontakte alle årets 365 dage, hvis der skulle opstå behov for hjælp med dit køleanlæg.

Gennem vores mange års erfaring som kølefirma har vi tilegnet os en stor ekspertise i branchen. Derfor kan vi hjælpe dig med både installation, montering og reparation af både køleanlæg, fryserum og kølerum.

Det gælder ligeledes alle størrelser, hvor der kan være stor forskel på størrelsen af anlægget. Vi vægter kvalitet og kundeservice utrolig højt på vores dagsorden, og sørger for at hjælpe dig som kunde på bedste vis, og besvare eventuelle spørgsmål fuldt ud.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du gerne vide endnu mere om vores kølefirma, og kunne du være interesseret i et køleanlæg, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 74 54 21 76 eller på mail alg@voko.dk. Vi kører vi ud til dig, uanset hvor i landet du bor, og tager et kig på din situation. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på et anlæg. 

Kontakt os

​Når du sender os en mail via denne formular. Så ringer vi dig op, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Vojens Køleteknik A/S

CVR: 18411180

adresse

Tingvejen 42D
​6500 Vojens

kontakt

Telefon: 74 54 21 76

E-mail: salg@voko.dk