Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kølemontør med stor erfaring

Hos Vojens Køleteknik har vi stor erfaring som kølemontører. Vi har leveret nøglefærdige køleanlæg til en lang række forskellige supermarkeder herhjemme, som tæller Føtex, Bilka, Rema 1000, Netto og COOP.
​Vi har stor viden indenfor området, og vil altid vejlede dig på bedste vis. Det gælder både store køleanlæg i supermarkeder og mindre anlæg på skoler, hoteller og andet.

Vi er din kølemontør

De seneste 8 år har vi specialiseret os meget indenfor CO2-kølesystemer, hvilket er det nyeste inden for vores branche. Som kølemontør mener vi, at kun det bedste skal i brug, og med CO2-kølesystemer kan du sparer en masse penge på elregningen, og samtidig hjælpe og skåne miljøet.

Med over 250 anlæg installeret har vi stor erfaring med både installation, montering og vedligeholdelse af disse.

Det er vigtigt, at du får en autoriseret kølemontør til at hjælpe dig med installationen af et køle- eller fryseanlæg. Vi hjælper alle former for erhverv, og har fra vores hovedsæde i Vojens mulighed for at køre rundt til hele landet, hvis du har brug for vores hjælp.

Giv os et kald

Har du brug for en kølemontør med stor erfaring, så du kan få etableret et nyt anlæg, så kontakt os i dag på telefon 74 54 21 76 eller på mail salg@voko.dk. Vi kører ud til hele landet, og sørger for, at du får en kvalitetsbevist løsning. Vi kører ikke igen, før det hele fungerer, som det skal.

Kontakt os

​Når du sender os en mail via denne formular. Så ringer vi dig op, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Vojens Køleteknik A/S

CVR: 18411180

adresse

Tingvejen 42D
​6500 Vojens

kontakt

Telefon: 74 54 21 76

E-mail: salg@voko.dk